Barion Pixel

GYIK


MUNKAVÁLLALÓKNAK


Amennyiben egy adott napon/periódusban nem érsz rá fel tudod tüntetni. Csak kattints az adott napra, tartsd nyomva az egeret/kurzort és húzd addig, amíg szeretnéd jelölni más irányú elfoglaltságod. A felugró ablakban még módosíthatsz a dátumon, illetve az elfoglaltság tárgyán, melyet saját naptárodban csak te látsz. Erre az időpontra nem érkezhet hozzád foglalás. 

 

Amennyiben megbízásod érkezik, e-mailben értesítünk róla, illetve a Naptár menüpont alatt is nyomon tudod követni. Amennyiben a megbízást elfogadod, az adott nap/periódus ’Foglalt’ státuszra, piros jelzésre vált. Amennyiben a munkát visszamondod vagy a munkát visszamondták, szürke színnel láthatod a módosítást.

Itt nemcsak a saját elfoglaltságaid vezetheted, de itt tudod majd nyomon követi, amennyiben foglalás érkezik bizonyos napokra, illetve a visszajelzésre váró megkeresések is itt kerülnek megjelenítésre. Javasoljuk, hogy naptárad mindig legyen naprakész, így nemcsak a saját munkameneted könnyítheted meg, de a megbízókkal is pontosan tudathatod mikor érsz rá.

Amennyiben foglalási igény érkezik a foglalás beérkezésétől számított 24 óra áll rendelkezésedre annak elfogadására vagy visszautasítására. Amíg nem adsz visszajelzést, naptáradban, illetve a megbízó naptárjában narancssárga színkóddal kerül megjelenítésre a foglalni kívánt nap/napok.

Amennyiben foglalási igény érkezik egy adott napra/periódusra, a megadott e-mailen és  - amennyiben ezt beállítottad - SMS-ben is értesítünk róla.

Munkavállalóként lehetőséged nyílik a személyes profiloldalad létrehozására. Itt elérhetőségi adataid, tanulmányaid, referenciáid is megadhatod. Továbbá különféle referencia linkek (IMDB, Youtube, LinkedIn stb.,) megadására, CV, valamit showreel feltöltésére is lehetőséged van ezen az oldalon. Kérjük, hogy profiladataid minél pontosabban, komplexen add meg, így a megbízók is nagyobb eséllyel találnak rád, amennyiben olyan munkaerőre van szükségük, mint Te. 

Mindezek mellett igénybe veheted a naptár funkciót is, mely adatlapodon a ’Naptár’ ikonra kattintva érhető el. Itt nemcsak saját elfoglaltságaidat tudod vezetni, de amennyiben foglalásod érkezik itt tudod kezelni. Függőben lévő megkereséseid, teljesítésre váró befoglalt munkáid itt követheted nyomon a feltüntetett színmagyarázat mentén.

Adataid biztonsága kiemelten fontos számunkra. Így adatlapod kizárólag Te és a megbízók láthatják.

Kérjük, minden esetben olyan fotót használj, amely mentes az erőszaktól, pornográf/szexuális töltettől, gyűlölettől, továbbá mellőz mindenfajta diszkriminációt!

A kötelezően kitöltendő részeket – melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a munkavállaló teljes képet kapjon rólad – csillagozva jelöltük. Ezen kívül részletezheted szakmai háttered, referenciáid, sőt CV-et is feltöltheted. Amennyiben szeretnéd, profilod teljesebbé teheted IMDB, Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Vimeo, Behance vagy egyéb külső hivatkozású linkekkel, akár egy weboldalról akár egy showreelről legyen szó, itt mejelenítheted azt is.

A próbaverzió/előfizetői csomag kiválasztását követően létrehozható a személyes profil, amely a jobb felső legördülő menüsor, ’Profil’ menüpontja alatt található meg. Amennyiben a felhasználó kitöltötte az adatlapot (kötelezően kitöltendő és opcionális adatok) és késznek ítéli azt, a ’Küldés’ gombra kattintva véglegesítésre küldheti azt az adminnak. Az adatlap csak akkor lesz aktív, ha az admin jóváhagyja azt. Erről minden esetben e-mailben értesítjük a felhasználót. Amennyiben az adatlap módosításra szorul értesítő mailt küldünk a módosítandó adatokról is.

A regisztráció megerősítését követően ki kell választani a megfelelő előfizetői csomagot (Munkavállaló/Megbízó/Hirdető). A ’Munkavállalók’ esetében lehetőség van próbaverzióra is, amely meghatározott időtartamra ingyenes rendszerhasználatot biztosít. Míg az ’Előfizetés’ gombra kattintva  –  a fizetési folyamatot végigkísérve – a profil havidíjas térítés ellenében, egészen addig elérhetővé válik az adatbázisban, amíg minden hónapban, a havidíj teljesítésével megújításra kerül az előfizetés.

 

Miután a próbaidőszak kiválasztása/az előfizetés kiegyenlítése megtörtént, a személyes profiloldal létrehozható.

Amennyiben profilodat előfizetéses konstrukcióra váltanád nincs más dolgod, mint a jobb felső sarokban található menüsor/Előfizetések pontjára kattintanod. Itt az ’Előfizetés hozzáadása’ funkciót választva megnyílik a profilválasztó. A Munkavállalói ablak ’Előfizetés’ gombjára kattintva először a számlázási adataid kell megadnod. Ezt követően a rendszer visszairányít az előfizetési csomagokhoz, itt hozzáadhatod előfizetésed típusát. Kérjük, készítsd elő bankkártyádat, a rendszer ugyanis automatikusan átirányít a Barion oldalára. A bankkártya-adataid megadását követően a ’Fizetek’ gombra kattintva a havidíj automatikusan levonásra kerül, a rendszer pedig visszairányít a profiloldaladra.

Általános kérdések


A crewcall.hu oldalon a ’Regisztráció’ gombra kattintva megnyílik a regisztrációs ablak. Itt kell megadni a felhasználó teljes nevét és e-mail címét (melyre később értesítést kap). Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amelyet aktívan használsz és amelyre az értesítések érkeznek. Ezen a mailcímen később nem tudsz változtatni, így kérjük, fontold meg, mely elérhetőséged adod meg. Továbbá meg kell adnod a jelszót, amellyel a későbbiekben bármikor be tudsz lépni az oldalra. Ennek formátuma: legalább 8 karakter. Ezt követően megerősítő mailt küldünk a megadott mail címre. Az ebben található linkre kattintva a regisztráció véglegesítésre kerül.

A crewcall.hu oldalon a ’Regisztráció’ gombra kattintva bárki létrehozhatja a saját profilját. A regisztráció véglegesítését követően a munkavállaló és/vagy a megbízó létre tudja hozni saját profilját, amely jóváhagyást követően elérhetővé válik az adatbázisban.

A crewcall.hu egy közösségi platform, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a filmszakmában, médiában tevékenykedő megbízókat összekapcsoljuk a munkavállalókkal: itt nincs szükség álláshirdetésekre, hiszen közvetlen kapcsolatfelvételre van lehetőség, melynek köszönhetően a megbízók könnyen és gyorsan találhatják meg a számukra ideális munkaerőt, míg a munkavállalók stábtagokká válhatnak. Mindezek mellett megjelenési lehetőséget biztosítunk a szakmában tevékenykedő szolgáltatóknak, akik térítés ellenében hirdetéseket helyezhetnek el az oldalon.

Minden médiában, filmszakmában dolgozó munkavállalónak, megbízónak és hirdetőnek. Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a filmszakmában dolgozók és az ezen a területen elérhető munkáltatók egymásra találását, összekapcsolódását.