Barion Pixel

Rólunk

Mi a CREW CALL?


Legnagyobb örömünkre az elmúlt években egyre több és több hazai és külföldi produkció készítésének ad otthont Magyarország, amely nemcsak kiváló filmes adottságairól, de remek szakembereiről is ismert. A film- és sorozatgyártásban eltöltött éveink alatt azonban azt tapasztaltuk, hogy nincs olyan platform, ahol a produkció készítői és a munkaerő egymásra találhatnának, kommunikálhatnának. Ez az igény hívta életre a crewcall.hu-t, amely ezt a hiányt igyekszik pótolni.


Tucatnyi hazai, valamint külföldi film és sorozat készítésében vettünk részt az elmúlt években. Egy-egy munkalehetőség sokszor ajánlás útján – munkatapasztalatunknak, referenciáinknak köszönhetően – talált meg minket, de olyan is előfordult, hogy bár munkalehetőség adódott volna, elkerült minket, hiába kerestük. Ismerős helyzet?

A CREW CALL azért jött létre, hogy az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket ne kelljen megélniük a filmszakmában, valamint a médiában dolgozó szakembereknek, akik száma megközelíti a 30.000 főt, közel 300 munkakör betöltésével. Célunk, hogy a megbízókat összekapcsoljuk a munkavállalókkal: itt nincs szükség álláshirdetésekre, hiszen közvetlen kapcsolatfelvételre van lehetőség, melynek köszönhetően a megbízók könnyen és gyorsan találhatják meg a számukra ideális munkaerőt, míg a munkavállalók stábtagokká válhatnak. Lehetsz pályakezdő vagy épp többéves tapasztalattal rendelkező filmes vagy a média egyéb területéről érkező munkaerő, esetleg pályaelhagyó – adatbázisunkba minden esetben érdemes regisztrálnod, hiszen a megbízók lehet, hogy épp téged keresnek aktuális projektjükhöz.

Ráadásul most ingyenesen regisztrálhatsz próbaidőszakra, így nincs veszítenivalód!

Regisztráció

Hogyan működik?


Bízunk benne, hogy ennek a platformnak köszönhetően sikerül még több filmes, valamint média-szakembernek munkát találnia. Ahogy abban is, hogy a munkáltatók (rádiók, televíziók, gyártócégek) ezen a fórumon találják meg azt a munkaerőt, amelyre szükségük van.


A filmszakma, valamint a médiaipar gyors, lüktető tempójához mérten hoztuk létre adatbázisunkat. Míg a munkavállaló könnyen, mindössze pár lépéssel hozhatja létre személyes profilját – feltüntetve eddigi referenciáit, CV-t mellékelve – addig a munkaerőt keresők nemcsak egy-egy munkakörre kereshetnek rá, de azt is láthatják, hogy az ideális jelöltek mennyi szabad kapacitással rendelkeznek az adott héten, hónapban.

Eddigi tapasztalataink alapján a filmes szakmában és úgy általában, a média világában gyakran fordul elő, hogy azonnali megoldásra van szükség munkaerő terén. A crewcall.hu-n akár egy adott napra, egy adott időszakra is könnyen, gyorsan találhatnak a munkáltatók olyan szakembert, amelyre éppen szükségük van.

Mindezek mellett egy hiánypótló funkcióval igyekszünk az egyes produkciók, gyártócégek mindennapi munkáját megkönnyíteni. Számukra hoztuk létre stáblista funkciónkat, amelynek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben, egy helyen tudják tárolni, vezetni és egyidejűleg frissíteni is az adott produkción dolgozó munkatársaik nevét és elérhetőségét, nyomonkövetve azt, hogy mely munkavállalójuk milyen pozícióban dolgozik az aktuális projektben.

Regisztráció

Csapatunk

palotás gábor andrás

Palotás Gábor András

Alapító / CEO

[email protected]
+36 30 944 7846