Barion Pixel

Rólunk

Mi a CREW CALL?


Legnagyobb örömünkre az elmúlt években egyre több és több hazai és külföldi produkció készítésének ad otthont Magyarország, amely nemcsak kiváló filmes adottságairól, de remek szakembereiről is ismert. A film- és sorozatgyártásban eltöltött éveink alatt azonban azt tapasztaltuk, hogy rendkívül kevés az olyan platform, ahol a produkció készítői és a munkaerő egymásra találhatnának, kommunikálhatnának. Ez az igény hívta életre a crewcall.hu-t, amely ezt a hiányt igyekszik pótolni.


Tucatnyi hazai, valamint külföldi film és sorozat készítésében vettünk részt az elmúlt években. Egy-egy munkalehetőség sokszor ajánlás útján – munkatapasztalatunknak, referenciáinknak köszönhetően – talált meg minket, de olyan is előfordult, hogy bár munkalehetőség adódott volna, elkerült minket, hiába kerestük. Ismerős helyzet?

A CREW CALL azért jött létre, hogy az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket ne kelljen megélniük a filmszakmában, valamint a médiában dolgozó szakembereknek, akik száma megközelíti a 30.000 főt, közel 300 munkakör betöltésével. Célunk, hogy a megbízókat összekapcsoljuk a stábtagokkal: itt nincs szükség álláshirdetésekre, hiszen közvetlen kapcsolatfelvételre van lehetőség, melynek köszönhetően a megbízók könnyen és gyorsan találhatják meg a számukra ideális munkaerőt, míg a stábtagok akár egy új produkció részévé válhatnak. Lehetsz pályakezdő vagy épp többéves tapasztalattal rendelkező filmes vagy a média egyéb területéről érkező munkaerő, esetleg pályaelhagyó – adatbázisunkba minden esetben érdemes regisztrálnod, hiszen a megbízók lehet, hogy épp téged keresnek aktuális projektjükhöz.

Ráadásul most ingyenesen regisztrálhatsz próbaidőszakra, így nincs veszítenivalód!

Regisztráció

Hogyan működik?


Bízunk benne, hogy ennek a platformnak köszönhetően sikerül még több filmes, valamint média-szakembernek munkát találnia. Ahogy abban is, hogy a megbízók (gyártásvezetők, produkciós koordinátorok, részlegvezetők, HR-esek) ezen a fórumon találják meg azt a munkaerőt, amelyre szükségük van.


A filmszakma, valamint a médiaipar gyors, lüktető tempójához mérten hoztuk létre adatbázisunkat. Míg a stábtagok könnyen, mindössze pár lépéssel hozhatják létre személyes profiljukat – feltüntetve eddigi referenciáikat, CV-t mellékelve – addig a munkaerőt keresők nemcsak egy-egy munkakörre kereshetnek rá, de azt is láthatják, hogy az ideális jelöltek mennyi szabad kapacitással rendelkeznek az adott héten, hónapban.

Eddigi tapasztalataink alapján a filmes szakmában és úgy általában, a média világában gyakran fordul elő, hogy azonnali megoldásra van szükség munkaerő terén. A crewcall.hu-n akár egy adott napra, egy adott időszakra is könnyen, gyorsan találhatnak a megbízók olyan szakembert, amelyre éppen szükségük van.

Regisztráció

Csapatunk

palotás gábor andrás

Palotás Gábor András

Alapító / CEO

[email protected]
+36 30 944 7846