Rólunk

Hello, ez itt a Crew Call! Örülünk, hogy itt vagy!

Rólunk

Mi a CREW CALL?

Legnagyobb örömünkre az elmúlt években egyre több és több hazai és külföldi produkció készítésének ad otthont Magyarország, amely nemcsak kiváló filmes adottságairól, de remek szakembereiről is ismert. A film- és sorozatgyártásban eltöltött éveink alatt azonban azt tapasztaltuk, hogy rendkívül kevés az olyan platform, ahol a produkció készítői és a munkaerő egymásra találhatnának, kommunikálhatnának. Ez az igény hívta életre a crewcall.hu-t, amely ezt a hiányt igyekszik pótolni.

Tucatnyi hazai, valamint külföldi film és sorozat készítésében vettünk részt az elmúlt években. Egy-egy munkalehetőség sokszor ajánlás útján – munkatapasztalatunknak, referenciáinknak köszönhetően – talált meg minket, de olyan is előfordult, hogy bár munkalehetőség adódott volna, elkerült minket, hiába kerestük. Ismerős helyzet?

Mi a CREW CALL?
Mi a CREW CALL?

A CREW CALL azért jött létre, hogy az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket ne kelljen megélniük a filmszakmában, valamint a médiában dolgozó szakembereknek, akik száma megközelíti a 30.000 főt, közel 300 munkakör betöltésével. Célunk, hogy a megbízókat összekapcsoljuk a stábtagokkal: itt nincs szükség álláshirdetésekre, hiszen közvetlen kapcsolatfelvételre van lehetőség, melynek köszönhetően a megbízók könnyen és gyorsan találhatják meg a számukra ideális munkaerőt, míg a stábtagok akár egy új produkció részévé válhatnak.

Lehetsz pályakezdő, többéves tapasztalattal rendelkező filmes, vagy a média egyéb területéről érkező munkaerő, esetleg pályaelhagyó – adatbázisunkba minden esetben érdemes regisztrálnod, hiszen a megbízók lehet, hogy épp téged keresnek aktuális projektjükhöz.

Most ingyenesen regisztrálhatsz próbaidőszakra, így nincs veszítenivalód!

Rólunk

Hogyan működik?

Bízunk benne, hogy ennek a platformnak köszönhetően sikerül még több filmes, valamint média-szakembernek munkát találnia. Ahogy abban is, hogy a megbízók (gyártásvezetők, produkciós koordinátorok, részlegvezetők, HR-esek) ezen a fórumon találják meg azt a munkaerőt, amelyre szükségük van.

A filmszakma, valamint a médiaipar gyors, lüktető tempójához mérten hoztuk létre adatbázisunkat. Míg a stábtagok könnyen, mindössze pár lépéssel hozhatják létre személyes profiljukat – feltüntetve eddigi referenciáikat, CV-t mellékelve – addig a munkaerőt keresők nemcsak egy-egy munkakörre kereshetnek rá, de azt is láthatják, hogy az ideális jelöltek mennyi szabad kapacitással rendelkeznek az adott héten, hónapban.

Eddigi tapasztalataink alapján a filmes szakmában és úgy általában, a média világában gyakran fordul elő, hogy azonnali megoldásra van szükség munkaerő terén. A crewcall.hu-n akár egy adott napra, egy adott időszakra is könnyen, gyorsan találhatnak a megbízók olyan szakembert, amelyre éppen szükségük van.

Hogyan működik?
Első lépésként regisztrálj a Crew Callra!

Első lépésként regisztrálj a Crew Callra!

Néhány személyes és szakmai adat megadásával teljes képet adhatsz a szakmai életutadról, munkatapasztalatodról.

Töltsd ki a profilod, küldd be véglegesítésre

Töltsd ki a profilod, küldd be véglegesítésre

Töltsd fel minél több tartalommal az adatlapodat, majd küldd be hozzánk jóváhagyásra, hogy ellenőrizhessük!.

Használd a naptárat, vezesd a ráérésed!

Használd a naptárat, vezesd a ráérésed!

Fontos, hogy időről időre jelöld a ráérésed a naptáradban, így látszik a profilodon, mikor tudnál megbízást vállalni!.

A megbízók rád találnak a keresőben

A megbízók rád találnak a keresőben

Ha passzolsz a projekthez, általában telefonos egyeztetés következik, majd kezdődhet is a közös munka!